Skip to main content
Bellfires kachels

BELLFIRES GASHAARDEN

Gemak dient de mens. Dat gezegde gaat helemaal op voor gashaarden. Met één druk op de knop zet u de gashaard namelijk aan en weer uit. Bij sommige Bellfires gashaarden gaat dat zelfs via een app op de telefoon of tablet. En ook de voorwaarden voor het plaatsen zo’n gashaard zijn makkelijk te overzien. Zolang er een gasaansluiting en ruimte voor een rookkanaal zijn, is het mogelijk. En het vuur is bijna niet meer te onderscheiden van houtvuur.

VERSCHILLENDE TYPEN MODERNE GASHAARDEN

In het Bellfires assortiment vindt u 2 verschillende typen gashaarden: inbouw en vrijstaand. Zo is voor ieder interieur de juiste match beschikbaar. Welk type gashaard u ook kiest: het is altijd veilig. U komt namelijk nooit in contact met vuur. En door het gebruik van hoogwaardige materialen gaan gashaarden een leven lang mee.

SFEER IN HUIS MET EEN GASHAARD

Bellfires heeft 4 verschillende typen dubbele branders, welke ervoor zorgen dat het vuur op verschillende vermogens kan branden. Zo kiest u welk vuur het beste bij uw smaak of de sfeer van het moment past. Onder de branders zelf kan sfeerverlichting met een regelbare lichtsterkte aangebracht worden voor een extra gloei-effect.

GEMAK EN RENDEMENT MET EEN GASHAARD

Ook bent u door de gasaansluiting altijd verzekerd van brandstof. Dit brengt extra gemak met zich mee. U hoeft namelijk niet met hout aan de slag, zoals dat bij houthaarden wel het geval is. Door het hoge rendement gaat er vrijwel geen warmte verloren en wordt warmte die de kachel produceert gebruikt om de ruimte te verwarmen.

Bellfires logo
Bellfires Horizon Bell XXL 3
Bellfires Box 45 met houtopslagmodule
Bellfires View Bell Derby 3

Link naar website fabrikant: Bellfires