Skip to main content
Barbas kachels

BARBAS HOUTHAARDEN

Vuur brengt een bepaalde magie met zich mee. De mens verwarmt zich al decennia lang bij het haardvuur. En al net zo lang staren we in de dansende vlammen en dromen we weg bij het knetterende vuur. Met een houthaard haalt u de beleving van een kampvuur naar uw huiskamer. Bovendien zijn houthaarden financieel interessant. Hout kost relatief weinig, is bij praktisch elke bouwmarkt voorradig en online makkelijk te bestellen.

EIGEN HUIS, HOUT EN HAARD

De voorwaarden voor een houthaard in huis zijn makkelijk te overzien: er is een schoorsteen of een ander verticaal kanaal in huis aanwezig. Maar hout stoken is serious business. Het perfecte vuurtje leren stoken kan dus best even oefenen zijn. In één van onze stookcursussen leren onze vakspecialisten u de kneepjes van het vak. Of uw haard nu voor verwarming is of puur voor de sfeer: wij helpen u aan de beste stooktechniek.

VERSCHILLENDE TYPEN MODERNE HOUTHAARDEN

In het Barbas assortiment vindt u 2 verschillende typen houthaarden: inbouw en vrijstaand. Zo is voor ieder interieur de juiste match beschikbaar. Welk type haard gestookt op hout u ook kiest: door het gebruik van hoogwaardige materialen gaan houthaarden een leven lang mee.

Barbas logo
Barbas Falcon 80x56
Barbas Box 40 met houtopslagmodule
Barbas Unilux 6 265 3-zijden

Link naar website fabrikant: Barbas