Skip to main content
MCZ kachels logo

Waarom voor een pellethaard kiezen?

Dankzij de gesloten haarden van MCZ is het veel gemakkelijker te genieten van de schoonheid van de haard: de brandstof kan gemakkelijk opgeslagen worden zonder een houtstapel te hebben en de uren van ontsteking en uitdoven kunnen geprogrammeerd worden volgens persoonlijke behoefte. Bovendien kan de haard gepersonaliseerd worden zodat deze afgestemd is op de inrichting van de ruimte.

Warme lucht verspreiden in de hele woning

De pellethaarden die kanaliseerbaar zijn (dankzij het Comfort Air® systeem), zijn in staat de warme lucht te transporteren naar verschillende ruimtes in de woning, alsook naar verschillende verdiepingen, terwijl de Hydro pellethaarden zelfs het water van de radiatoren en vloerverwarming kunnen opwarmen.

Pellets: economisch en ecologisch

Zij zijn niet alleen praktisch, maar de pellets zijn ook een economische en ecologische brandstof. Het is economisch omdat het zeer hoge rendementen garandeert tegen een veel lagere kost in vergelijking met fossiele brandstoffen (het kost ongeveer 25% minder dan methaan en 2 keer minder dan gasolie). Het is ecologisch omdat het voor een verbranding zorgt die tweemaal zo schoon is als hout en daarom het mogelijk maakt te profiteren van alle fiscale voordelen en een simulant is ten gunste van energiebesparing en hernieuwbare energieën.

MCZ logo
MCZ Ego
MCZ Arco Berg
MCZ Deco

Link naar website fabrikant: MCZ