WELKOM BIJ VAN ROON HAARDEN EN KACHELS - HOFWEG 10 3208 LE SPIJKENISSE - 0181-630726 - OPENINGSTIJDEN EN CONTACT

VLAMGARANTIE BELLFIRES

 

U wilt graag een gashaard maar u heeft ook gehoord dat de toekomst van aardgas in Nederland onzeker is.

 

Gelukkig zijn de haarden van Barbas Bellfires niet afhankelijk van aardgas en zijn er meerdere opties denkbaar om uw gashaard te laten branden. Wist u bijvoorbeeld dat de haarden makkelijk om te bouwen zijn naar propaan en dat ze ook op biogas kunnen branden. Wat er ook gebeurt, Barbas Bellfires zorgt ervoor dat uw gashaard gewoon blijft branden! Daarom bieden zij u een vlamgarantie aan.

 

Vlamgarantie

Omdat Barbas Bellfires echt gelooft in het feit dat de gashaard altijd kan blijven branden bieden zij u een Vlamgarantie aan. Waarmee u de zekerheid krijgt dat wat er ook gebeurt met het aardgas in Nederland, uw gashaard altijd kan blijven branden. Barbas Bellfires zorgt er, in het geval dat u afgesloten wordt van het aardgas, voor dat de haard wordt omgezet naar een alternatieve brandstof mocht dat nodig zijn in de toekomst.

 

Het enige wat u hoeft te doen is uw haard kopen bij een erkende dealer en het serienummer van de haard via de website van Barbas Bellfires te registreren. U ontvangt dan automatisch een e-mail voucher die deelname aan de actie bevestigd.

 

Wordt uw huis binnen 10 jaar, vanwege overheidsredenen afgesloten van het aardgas-netwerk, meldt u zich dan bij Barbas Bellfires. Bespreek dan de nieuwe situatie en stuur de voucher in naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Laat tot slot uw haard ombouwen naar een alternatieve brandstof, bijvoorbeeld (bio)propaan, om zo te kunnen blijven genieten van uw gashaard.

 

Benieuwd naar de voorwaarden?

van Roon Haarden en Kachels

Hofweg 10 - 3208LE - SPIJKENISSE

Telefoon: 0181-630726

Email: Contact

Openingstijden showroom

Nederlandse Haarden -en Kachelbranche
de Groene Stoker
Van Roon haarden en kachels is uw specialist voor de regio Spijkenisse, Nissewaard, Hellevoetsluis, Voorne-Putten, Groot Rotterdam, Barendrecht, Hoeksche Waard, Dordrecht, Westland eo.